VACATURE / Verder vanaf september!

VACATURE

Support Your Locals 010 is op zoek naar bezorgers!


Heb jij een auto, bakfiets of ander bezorg-voertuig en wil je de gerste pakketjes van Rotterdam bezorgen? Stuur dan je motivatiebrief + CV naar info@supportyourlocals010.nl voor vrijdag 21 augustus!

Info:
Support Your Locals 010 is opgericht in maart 2020 vlak nadat de corona maatregelen werden ingevoerd. De horeca moest zijn deuren sluiten en leveranciers van de horeca (veelal Rotterdamse makers) raakte hun afzet kwijt. Support Your Locals 010 is toen meteen begonnen met het samenstellen van boodschappen boxen met alle producten die normaliter geleverd zouden worden aan de horeca.  

In de afgelopen maanden hebben we steeds meer Rotterdamse makers leren kennen. Makers die in en om Rotterdam de mooiste en lekkerste producten maken met passie en toewijding. Ons doel is om zoveel mogelijk Rotterdammers kennis te laten maken met deze makers en bewustzijn te creëren over de korte voedselketen. Wanneer Rotterdammers steeds meer eten van lokale makers gaan eten worden de producten minder vervoert wat weer helpt in het verminderen van de CO2 uitstoot!

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand die met zorg Rotterdamse boodschappen pakketten wilt bezorgen, je bent geïnteresseerd in wat er in en om Rotterdams wordt gemaakt en vind het leuk om voor een start up te werken. Idealiter werk je op zzp basis, we hopen veel boxen te verkopen maar we zijn hierin afhankelijk van de Rotterdammers! Jouw flexibiliteit is dus een pré!

Wat bieden wij?

We bieden een vergoeding per pakket + kilometer vergoeding!
Heb je vragen over de functie? Mail gerust naar Jaël Kaat via  info@supportyourlocals010.nl

 

Verder vanaf september!

We hebben de smaak te pakken gekregen in de afgelopen maanden. Toen we begonnen aan de boxen wisten we niet dat er zoveel leuke, ambachtelijke en originele makers zijn in en om Rotterdam!

In de afgelopen maanden is naast het supporten van de lokale horeca leverancier en lokale maker ook het vraagstuk omtrend de 'korte voedsel keten' steeds prangender geworden. Het is in deze tijd om meerdere redenen belangrijker geworden om de lokale voedselketen steeds meer als 'normaal' te gaan beschouwen, Lokaal = Normaal zullen we maar zeggen. 

We willen daarom verder met het ontwikkelen van boxen, zodat jij de mooiste lokale producten voor het weekend in huis hebt en dat je te proeven krijgt wat er allemaal in jouw prachtige stad en de omgeving ervan wordt geproduceerd!

Ben jij zelf een lokale maker in/om Rotterdam?

Ben jij een lokale maker? Stuur dan een mailtje via het contact formulier!

Rotterdams bedrijf?

Ben jij een Rotterdams bedrijf en wil je jouw werknemers of zakenrelaties een stukje Rotterdam meegeven? Wij helpen je graag met het samenstellen van een persoonlijke box!